Nevens Natuursteen: drie generaties expertise in natuursteen

Veelzijdigheid van marmer, graniet en arduin

Bouwen met natuursteen? Stap over de drempel – van marmer of arduin – binnen in een huis vol mogelijkheden. Een statige marmeren vloer in de hal. Een eettafel met een koel, glad blad, op maat gemaakt. Een keukenwerkblad in prachtige blauwe hardsteen of een onderhoudsvriendelijke composiet. De keuze is aan u. Nevens Natuursteen doet de rest.

 

Binnen of buiten: natuursteen in úw stijl

Ook aan de buitenkant geeft u uw huis met natuursteen een stijlvolle uitstraling. Zoals een gevelbekleding in een fraaie harde steen. Of een stevig, elegant terras. Want zo veelzijdig kan natuursteen zijn. En waar u het ook gebruikt: natuursteen geeft sfeer. Het is bovendien onverwoestbaar – als u de juiste keuzes maakt. Vraag raad bij Nevens Natuursteen: wij staan voor eerlijk en betrouwbaar advies, al sinds 1947.

 

Vaste waarde voor natuursteen in Denderleeuw

Draalt u nog op de drempel? Kom binnen. Onze deur staat open. Krijg een antwoord op uw vragen, en doe inspiratie op. Informeer naar de mogelijkheden voor maatwerk – ze zijn zowat eindeloos. En laat uw aankoop meteen door ons leveren en plaatsen. Want onze service gaat tot bij u thuis.

 

Verken de mogelijkheden van natuursteen: bij Nevens. U bent altijd welkom.

Nevens Natuursteen voor al uw maatwerk